De natuurkapper van Meppel

Mijn naam is Marijke en ik ben al jaren werkzaam als zelfstandig kapster waarvan ik mij de afgelopen 3 jaar heb gespecialiseerd in 100% natuurlijke haarkleuringen en producten.

Een aantal jaren geleden kreeg ik zelf haar en hoofdhuid problemen. Ik had last van extreme haaruitval en mijn haar werd dof en poreus door het chemisch kleuren. Omdat ik toch graag mijn haar wilde blijven kleuren ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik er achter dat je je haar ook kunt kleuren met 100% plantaardige haarverf op basis van henna en andere planten. Ik ben mij hierin gaan verdiepen en zo enthousiast geraakt dat ik alle chemische middelen de deur uit heb gedaan en overgestapt ben op 100% natuurlijke plantenkleuringen en biologische haarproducten.

De producten die ik gebruik zijn gezond voor haar en hoofdhuid, duurzaam en niet schadelijk voor het milieu. De producten zijn dierproefvrij en beschikken over het BDIH-keurmerk en EKO-keurmerk.

Inmiddels werk ik nu al een aantal jaren met veel plezier op natuurlijke wijze en heb ik ruime ervaring opgedaan om u te voorzien van een goed persoonlijk advies.